Autosleutel bijmaken op locatie

Kosten
SPOEDGEVAL?

Wij komen direct een autosleutel voor u bijmaken!

Een autosleutel bijmaken is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks laat doen. Wij zijn er dan ook vooral wanneer de nood hoog is. Vaak vergeten mensen om een nieuwe reservesleutel te laten maken wanneer ze een autosleutel kwijt zijn en dan komt men er pas achter dat dat wel nodig was op het moment dat ze ook niet meer de andere sleutel hebben. Dan is het dus tijd om een auto slotenmaker te laten komen om de deur te openen en een nieuwe autosleutel bij te laten maken. U bent natuurlijk slimmer dan dat en zorgt dat u altijd twee sleutels hebt voor uw auto. U belt daarom bij verlies van een autosleutel altijd meteen naar 06-41653281.

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Waarom zou u een extra autosleutel laten bijmaken?

Bij een nieuwe auto krijgt u vaak twee sleutels; een hoofdsleutel en een reservesleutel. Zeker wanneer de auto een startonderbreker heeft is het wel zo handig om een reservesleutel te hebben wanneer u uw autosleutel kwijt bent. Wanneer de transponder niet overeenkomt met die van de auto wil de auto namelijk niet starten. Als u dan ook geen reservesleutel meer hebt, dan kan dat een duur grapje worden. Dan zal namelijk ter plekke een nieuwe sleutel geprogrammeerd moeten worden of moet de deur geopend worden zonder sleutel wanneer de sleutel in een afgesloten auto ligt. Dit kunt u voor zijn door, wanneer u een autosleutel kwijt bent, er meteen een bij te laten maken.

Hoe werkt een autosleutel bijmaken?

Het bijmaken van autosleutels is de laatste jaren vaak veranderd. Eerder was er gewoon een sleutel die men kon kopiëren en dan startte de auto weer. Tegenwoordig heeft een sleutel al vaak een afstandsbediening waarmee de deuren kunnen worden ontgrendeld en heeft de sleutel ook een transponder voor de startonderbreker. Dit moet dus ook allemaal in een vervangende sleutel zitten. Dit is allemaal technologie die bij het bijmaken van autosleutels is komen kijken. Hier hebben wij ons in gespecialiseerd. Wij kunnen autosleutels bijmaken op locatie dankzij onze servicebusjes die alles aan boord hebben om ter plekke een nieuwe sleutel in te lezen voor u. Bespaar u dus een ritje naar de autodealer, maar laat uw autosleutel ter plekke bijmaken door Autosleutelkaart!

Autosleutel bijmaken bij Autosleutelkaart

Bij Autosleutelkaart kunt u nieuwe autosleutels laten maken, inclusief startonderbreker. We bieden zowel transpondersleutels als afstandsbedieningen aan. Deze geavanceerde autosleutels hebben een ingebouwde transponder die op afstand communiceert met de auto, waardoor de auto alleen start met de unieke code in de sleutel.

Een mogelijk nadeel van de transpondersleutel is dat de elektronica kan beschadigen als de sleutel valt of in contact komt met water. De sleutel bevat een chip die verbinding maakt met de auto-software. In geval van interne schade, veroorzaakt door bijvoorbeeld vallen of blootstelling aan water, is het nodig zowel de transponder als de chip opnieuw te laten maken.

Het voordeel van service op locatie

Bij Autosleutelkaart hebben we dus altijd alles bij ons om u verder te helpen met een nieuwe autosleutel. Het inlezen en programmeren van een nieuwe autosleutel kost nu eenmaal wat geld. Onze concurrenten zeggen daarom vaak dat u rustig even kunt wachten onder het genot van een bak koffie. Bij ons kunt u gewoon verder met uw dag. Wij komen langs bij uw huis of zelfs op werk om een nieuwe autosleutel bij te maken. U hoeft alleen maar even het kenteken door te geven zodat wij de juiste sleutel voor u kunnen zoeken in ons magazijn. Vervolgens komen we langs op de afgesproken tijd en plek om snel een nieuwe sleutel bij te maken zodat u snel weer verder kunt.

Autosleutel bijmaken voor alle merken

Wij zijn een ervaren bedrijf in het bijmaken van autosleutels. Ieder merk is weer een beetje anders, maar geen uitdaging is ons te gek. Uiteraard hebben we al veel ervaring met bekendere merken als BMW, Citroën of Volvo, maar ook voor de minder bekende merken kunnen we vaak een goede, werkende sleutel met startonderbreking en afstandsbediening inlezen. Neem dus vooral contact met ons op wanneer u uw merk autosleutel niet op de site ziet staan, maar wel onze service nodig heeft. Wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Wat zijn de kosten?

Een autosleutel bijmaken bij Autosleutelkaart is stukken goedkoper dan bij een autodealer terwijl onze service over het algemeen als beter wordt gezien. Een dealer moet vaak nog de autosleutel bestellen en vraagt vervolgens rustig meer dan €200,- voor een sleutel. Wanneer u nog een werkende sleutel heeft en er is alleen een nieuwe reservesleutel nodig, dan komen wij al vanaf €125,- bij u langs. Voor dat bedrag heeft u een nieuwe autosleutel inclusief installatie waardoor u vaak al binnen 3 kwartier weer verder kunt rijden met een nieuwe autosleutel. De specifieke prijs is afhankelijk van uw auto en welk type sleutel u daarbij nodig heeft. Daarnaast doen wij ook aan spoedklussen en kunnen wij nieuwe autosleutels installeren wanneer er geen werkende sleutel meer aanwezig is. Dit valt vaak duurder uit, maar is nog steeds vaak ruimschoots goedkoper dan de autodealer. Neem dus altijd eerst contact op met Autosleutelkaart wanneer u met een defecte autosleutel zit.

De service van Autosleutelkaart

Staat u voor een dichte auto omdat de sleutel nog in de auto ligt, deze bent kwijtgeraakt of deze kapot is? Wij kunnen u met spoed helpen met een autosleutel bijmaken! Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is uw kenteken zodat wij het bouwjaar van uw auto en het exacte typenummer kunnen nagaan.

Wij kunnen bij u op locatie komen op wat voor tijdstip dan ook wanneer dit spoed heeft, of u kunt contact met ons opnemen voor een afspraak met minder spoed. In beide gevallen zijn wij op elk tijdstip bereikbaar via 06-41653281. Voornamelijk in de regio van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn wij actief!

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281