Autosleutel reparatie

Autosleutel reparatie

Heeft uw autosleutel last van storingen, waterschade of opent en sluit de auto gewoon niet meer? Voor autosleutel reparatie moet u bij Autosleutelkaart zijn! Wij repareren autosleutels of we vervangen ze. U kunt ons dag en nacht bellen voor spoedgevallen, maar wanneer u liever geld bespaart, dan kunt u ook gewoon een afspraak maken. Voor een autosleutel reparatie kunt u de defecte sleutel naar ons opsturen of u brengt hem langs. Wanneer u een nieuwe autosleutel nodig heeft, kunnen we ook bij u langskomen op locatie. Maar hoe repareren wij uw autosleutel precies?

Reparatie voor alle merken autosleutels

Vrijwel ieder merk heeft weer een andere sleutel die net weer een beetje anders werkt. Gelukkig zijn er ook een hoop gemene delers. Wij zijn een jong bedrijf met leergierige techneuten die het juist leuk vinden om uit te vogelen waar het probleem zit met een autosleutel en hoe dat weer opgelost wordt. Losse contactjes worden weer vast gesoldeerd, kapotte onderdelen worden vervangen en uw autosleutel wordt helemaal schoongemaakt voordat we hem weer opsturen of bezorgen. De gerepareerde autosleutel ziet er zo dus weer als nieuw uit!

Autosleutel reparatie met ophalen en bezorgen

Wanneer uw autosleutel reparatie nodig heeft, dan staat Autosleutelkaart voor u klaar. Het staat u altijd vrij om uw defecte sleutel bij ons langs te brengen bij onze vestiging in Den Haag, gelieve wel even bellen van tevoren. Vindt u dat te ver? Dan kunt u hem ook gewoon opsturen middels een aangetekende brief. Wij sturen hem gerepareerd en wel weer terug binnen een paar dagen. Heeft u geen tijd en kunt u niet een paar dagen wachten, omdat u snel de sleutel weer nodig heeft, bijvoorbeeld omdat het uw enige sleutel was? Dan begrijpen we dat langskomen bij ons in Den Haag ook lastig wordt. Voor €25,- excl. btw kunt u ook gebruik maken van onze sleutel haal- en brengservice.

Autosleutel Reparatie

Dag en nacht bereikbaar!

Autosleutel Reparatie

Landelijk werkzaam

Autosleutel Reparatie

Schadeloos deur openen

Autosleutel Reparatie

Goedkoper dan de dealer

Autosleutel Reparatie

Contant betalen of PIN

Autosleutel Reparatie

Geen sleepkosten

Autosleutel Reparatie

Contact

Autosleutelkaart
0641653281
24/7, 365 dagen per jaar

Kosten autosleutel reparatie

Een autosleutel repareren is geen routinehandeling. Ieder merk sleutel is weer anders en het euvel kan ook verschillen. Wij kunnen dan ook slechts een indicatie geven van de kosten. Wanneer u de sleutel naar ons opstuurt, kost de reparatie ongeveer 30 tot 80 euro exclusief btw. Wanneer het een spoedreparatie betreft kunnen we eventueel ook bij u langskomen. Het voordeel van een reparatie ter plekke is dat uw auto niet afgesleept hoeft te worden wat honderden euro’s kan schelen. De kosten van deze spoedreparaties zijn afhankelijk van welk type autosleutel gerepareerd moet worden en van de locatie en het tijdstip van de autosleutel reparatie. Neem daarom altijd eerst telefonisch contact op via 085 – 760 73 93.

Autosleutel repareren of vervangen?

Autosleutels zijn min of meer slijtage-onderdelen. Het is dan ook vaak de vraag of een autosleutel reparatie de beste oplossing is. Vaak gaat een sleutel wel weer een tijdje mee wanneer een bepaald contact in de sleutel weer vast is gesoldeerd. Maar een ander onderdeel zou het ook zomaar ieder moment kunnen begeven. Daarom is het vaak aan te raden om in plaats van een autosleutel reparatie gewoon de sleutel te laten vervangen. Wanneer de sleutel net nieuw is en u heeft een aanwijsbare reden waarom de sleutel het niet doet dan is een reparatie vaak een stuk goedkoper. Wanneer de sleutel echter al oud is, dan is vervangen vaak de betere en duurzamere optie.

Hoe een reparatie bij Autosleutelkaart in zijn werking gaat

Bij Autosleutelkaart zijn we er voor al uw problemen met een autosleutel. Repareren, vervangen of het openen van een autodeur zonder sleutels. Wij kunnen het allemaal. Heeft u dus een sleutel die het niet meer doet of bent u hem gewoon kwijt? Bel dan direct naar 0641653281. Wanneer u ons de situatie uitlegt, kunnen wij snel genoeg inschatten wat in deze situatie de beste oplossing is. Wij leveren de volgende diensten:

  • Autosleutel reparatie met spoed: Wij komen bij u langs op locatie waardoor uw auto niet afgesleept hoeft te worden. Wij repareren de autosleutel en u kunt uw weg vervolgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de sleutel, de locatie en het tijdstip.
  • Autosleutel reparatie zonder spoed: Wanneer het wel even kan wachten kunt u ook uw defecte sleutel opsturen of laten ophalen door ons. Wij repareren de sleutel en sturen hem weer retour. Als de sleutel het niet meer doet dan kunt u hem ook laten vervangen.
  • Autosleutel laten vervangen: Wanneer de sleutel qua hardware nog in tact is dan kunnen wij een autosleutel bijmaken op afstand. U stuurt een werkende sleutel op en wij lezen daarmee een extra sleutel in. Een nieuwe sleutel kost ongeveer €30 tot €80 excl. btw. Wij sturen beide sleutels retour via de post of we brengen ze langs.
  • Autodeur openen zonder sleutels: Wanneer uw autosleutels nog in de auto liggen en de deuren zijn vergrendeld dan kunnen wij deze weer schadeloos voor u openen. Bespaar dus de rommel in uw auto van uw eigen ruit intikken, maar laat ons uw autodeur openen vanaf €75,- excl. btw. Wanneer u geen reservesleutel had kunnen we meteen een autosleutel bijmaken, dat scheelt voor u weer in de voorrijkosten.
  • Autosleutel vervangen met spoed: Wanneer u ergens komt te staan zonder autosleutel en u heeft een nieuwe nodig, dan kunnen wij als een van de weinigen een nieuwe sleutel voor u inlezen op locatie. Geen afsleepkosten, wij lezen aan de hand van het moederbord gewoon een nieuwe sleutel in vanaf €175,- excl. btw. Met flinke korting kunt u ook meteen een reservesleutel laten maken.

Autosleutel reparatie door Autosleutelkaart

Een defecte autosleutel repareren is waarschijnlijk niet iets waar u op zat te wachten, maar gelukkig hoeft het geen groot probleem te zijn dankzij Autosleutelkaart. De meeste autogarages zijn een stuk duurder met dit soort diensten, werken daarbij niet op locatie en het duurt ook nog eens veel langer voordat uw autosleutel gerepareerd is. Dat is wat onze service uniek maakt. Wilt u dus liever snel weer de weg op en niet teveel kosten maken? Bel dan naar 0641653281.

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281