Autosleutel bijmaken kosten

Kosten

Bel ons vandaag nog voor uw exacte prijs

De kosten voor een nieuwe autosleutel laten maken staan eigenlijk nooit vast. Vanaf €150,- kunnen wij een nieuwe autosleutel voor u inleren, maar de daadwerkelijke prijs komt bij ons pas wanneer we meer weten over uw situatie. Dat komt omdat de kosten voor een autosleutel bijmaken sterk kunnen variëren per geval. Om die reden kunt u ons dan ook beter bellen. Wanneer we een kenteken hebben en een locatie hebben dan kunnen we al snel vertellen wat een nieuwe autosleutel in uw geval gaat kosten.

U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken voor een spoedgeval. Ook kunt u gerust een nieuwe autosleutel bestellen door contact met ons op te nemen via het formulier of per telefoon. Neem dus voor een vrijblijvende prijsopgave contact op met Autosleutelkaart via 06-41653281 of vul het formulier in!.

Wat beïnvloedt de kosten van een autosleutel laten maken?

Een autosleutel laten bijmaken is iets anders dan bijvoorbeeld een gewone sleutel voor een cilinderslot laten bijmaken. Dat kunt u namelijk ook gewoon bij de lokale schoenmaker laten doen. Een autosleutel is echter meer dan alleen de baard van de sleutel inslijpen. Sinds 1998 is iedere nieuwe auto namelijk uitgerust met een startonderbreker waardoor diefstal een stuk moeilijker wordt. Er zit een transponder in de sleutel die de startonderbreker uitschakelt waardoor de auto gestart kan worden. Een transponder sleutel bijmaken kost alleen meer moeite dan een normale sleutel. De transponder moet namelijk gekopieerd worden vanaf een werkende autosleutel of wanneer deze er niet is moet deze worden ingelezen vanaf het moederbord, waardoor de tarieven hoger uitvallen. Wanneer er geen werkende sleutel meer aanwezig is dan kunnen wij een nieuwe sleutel maken vanaf €150,-.

Verder is natuurlijk ook het merk, type en bouwjaar van de auto van invloed op de prijs van de autosleutel. De ene sleutel is nu eenmaal duurder dan de andere en die kosten berekenen we dus ook door wanneer wij deze sleutels inleren voor u. Ten slotte spelen ook de tijd en plek van de afspraak mee. Zo is een afspraak overdag in de buurt natuurlijk voordeliger dan een spoedgeval in de nacht waarvoor wij ook nog eens ver moeten reizen.

Kosten van een nieuwe autosleutel zijn afhankelijk van:

  • Automerk en type
  • Type sleutel
  • Tijdstip van de afspraak (overdag 's avonds of 's nachts)
  • Spoed of geen spoed
  • Doordeweeks of weekend
  • Aantal af te nemen sleutels (let op! 2e sleutel hoge korting)
  • Wel of geen werkende sleutel aanwezig
DIRECT EEN NIEUWE AUTOSLEUTELKAART

Autosleutel op locatie vervangen

De prijs van uw autosleutel direct op locatie vervangen is vanaf €150,-.

UW AUTODEUR DIRECT GEOPEND

Uw autodeur schadevrij geopend

De prijs van uw autodeur schadevrij openen is vanaf €75,-.

STUUR UW OUDE AUTOSLEUTEL NAAR ONS OP

Uw oude autosleutel makkelijk laten repareren

De prijs van uw oude autosleutel repareren is vanaf €150,-.

Kosten schadevrij deuren openen en autosleutel reparatie

Bij Autosleutelkaart kunnen we voor u autosleutels inleren, maar we zijn er ook om een autodeur schadevrij te openen vanaf €75,-. Het komt namelijk regelmatig voor dat iemand de sleutels in de auto laat liggen en dat de auto zichzelf vervolgens vergrendelt. Dan kunt u dus niet meer bij de sleutels en heeft u een reservesleutel of een slotenmaker nodig om de deur weer open te krijgen. We raden u af om zelf met het slot bezig te gaan omdat de kans groot is dat u duurdere schades maakt dan dat onze service u zou kosten. Neem dus als u uw sleutels in een afgesloten auto hebt liggen direct contact op met Autosleutelkaart!

Daarnaast kunnen we ook uw autosleutel repareren. Voor spoedgevallen zijn de kosten op aanvraag. Wanneer er echter geen spoed bij komt kijken dan kunt u er ook voor kiezen om de sleutels via de post naar ons op te sturen of voor €25,- gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Ook kunt u de sleutels op onze locatie in Den Haag langsbrengen. Wij kunnen de sleutels voor u repareren en daarna zorgen we ervoor dat de sleutels weer terugkomen. Of dit de beste oplossing is, is echter bij oude sleutels maar de vraag. Een autosleutel is een gebruiksvoorwerp en is ook onderhevig aan slijtage. De kans is daarom groot dat een probleem zich al snel weer opnieuw voordoet. Daarom adviseren we bij oudere sleutels vaak om gewoon voor een nieuwe sleutel te gaan. Daarop geven wij 12 maanden garantie en bovendien geven wij hoge korting op het bijmaken van een tweede autosleutel.

ONZE MANIER VAN WERKEN

Snel & Schadevrij

Autosleutelkaart komt meteen naar uw locatie in heel Nederland. Binnen 60 minuten is er een specialist aanwezig om u te helpen. Autosleutelkaart staat dag en nacht klaar om u te helpen.

01.
U belt ons

Wij zorgen ervoor dat we binnen 60 minuten aanwezig zijn, ook midden in de nacht!

02.
Binnen 60 min. op locatie

Onze specialist zorgt direct dat u de auto weer in kunt en/of zorgt voor een nieuwe autosleutel

03.
Een relatief lage prijs

Wij zorgen ervoor dat u de auto weer in kunt en u kunt bij de monteur pinnen

Goedkoper en sneller dan de dealer

Bij een dealer zal een autosleutel bijmaken meer kosten. Zij hebben namelijk niet de apparatuur en expertise in huis die wij wel hebben. Ook heeft een autogarage meestal niet de juiste sleutels op voorraad waar wij dat wel hebben. Daardoor bent u bij de garage vaak lange tijd uw auto kwijt. Wanneer er geen reservesleutel meer is, moet de auto ook nog eens afgesleept worden naar de garage. Daar zitten hoge kosten aan.

Laagste autosleutel bijmaken prijs bij Autosleutelkaart

Een autosleutel bijmaken kost helaas vaak veel geld. Onze missie is om deze pijn te verzachten door dit minder bureaucratisch en bovendien goedkoper te maken. Voor een concrete prijsopgave kunt u ons altijd bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en we kunnen al binnen 60 minuten bij u zijn waardoor u snel weer verder kunt. Wij werken in het hele land en kunnen met alle automerken overweg. Bel dus voor een vrijblijvende prijsopgave naar 06-41653281.

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281