Autosleutel bijmaken Amsterdam

Kosten

Een nieuwe autosleutel bijmaken in Amsterdam laat u doen bij Autosleutelkaart! Voor alle service en hulp op het gebied van autosleutel pech bent u bij ons aan het juiste adres. Stel, u staat klaar voor vertrek voor uw auto en komt erachter dat uw autosleutel niet meer werkt. U maakte helaas al gebruik van de reservesleutel en kunt dus uw auto niet meer inkomen. Wat doet u nu? Een monteur van ons komt langs op locatie in Amsterdam en lost het direct op door een extra autosleutel bij te maken.

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Een nieuwe autosleutel bijmaken op locatie in Amsterdam

Een nieuwe autosleutel bijmaken op locatie in Amsterdam? Wanneer de klant een drukke agenda heeft en door een kapotte autosleutel niet verder kunt willen wij een verdere achterstand in de agenda voorkomen. Zodra wij een nieuwe autosleutel bijmaken wordt de behuizing van de sleutel gekopieerd en de elektronica wordt geprogrammeerd en geïnstalleerd op de auto. Via een de chip kan de sleutel in contact komen met de auto en kunnen de sloten van de portieren geopend worden. Via de meest moderne apparatuur aan boord van de servicebusjes kunnen de monteurs alle klanten op locatie ook zo snel en kwalitatief mogelijk van dienst zijn.

Via Autosleutelkaart kunt u sneller en goedkoper aan een nieuwe autosleutel komen dan via de plaatselijke autodealer of garage. Bespaar honderden euro’s! Neem contact op en laat een autosleutel kopiëren voor slechts €125.

Een autosleutel met startonderbreker en afstandsbediening bijmaken

Alle moderne auto’s hebben een startonderbreker. Bij Autosleutelkaart kunt u een autosleutel met startonderbeker of een afstandsbediening kunnen bijmaken in Amsterdam. Hedendaags maken bijna alle autofabrikanten alleen nog maar gebruik van transpondersleutel. De kans is groot dat dit ook voor u geldt. Transpondersleutels zijn elektronische sleutels die beschikken over een chip die contact maakt met de software van de auto. Zodra er contact is gemaakt kan de sleutel de auto op afstand openen en sluiten. Wanneer de sleutel zich in de auto bevindt kan ook de motor gestart worden. Zonder dat de sleutel in het contact van de auto gestopt wordt.

Of u nu uw autosleutel kwijt bent doordat u deze verloren bent of dat alleen de behuizing vervangen moet worden, wij kunnen diverse reparaties uitvoeren of ter plekke een nieuwe autosleutel met startonderbreking of afstandsbediening laten bijmaken in Amsterdam.

De behuizing van uw autosleutel vervangen

Het is niet altijd noodzakelijk om een autosleutel bij te maken in Amsterdam. Soms komt het voor dat de elektronica het nog prima doet, terwijl u gewoon een nieuwe behuizing nodig heeft. Ook de behuizing vervangen laat u door Autosleutelkaart professioneel doen. Hierbij geldt ook dat we op locatie alle werkzaamheden verrichten, waardoor u meteen weer verder kunt.

De knoppen slijten harder dan de rest en de behuizing neemt de directe klappen op van het dagelijks gebruik. Na verloop van tijd merkt u dat de knoppen moeilijk in te drukken zijn. Wanneer de chip en de elektronica het nog prima doen hoeft u dus alleen de behuizing te laten vervangen in plaats van een nieuwe sleutel bijmaken in Amsterdam.

Een autosleutel van Autosleutelkaart in plaats van de dealer

Waarom u een autosleutel laat bijmaken bij Autosleutelkaart? Heel simpel: u betaalt bij ons minder dan bij de dealer en het is nog sneller geregeld ook. Voor het kopiëren van een sleutel gebruiken wij aftermarket producten. Deze zijn van dezelfde kwaliteit en werken als de officiële. Alleen kunnen ze veel sneller ingezet worden en zijn ze een stuk goedkoper. U hoeft namelijk niet op de dealer te wachten om een nieuwe op te sturen. Wij maken direct op locatie bij u in Amsterdam een nieuwe bij. Ook in de omgeving kunt u ons inzetten. Denk aan AlmereZaandam en Amstelveen.

Daarnaast kunt u ook van onze overige diensten 24 uur per dag gebruikmaken. Wij kunnen uw autoportier snel en schadevrij openen via de software van de auto. Ook een reparatie doen wij goedkoop een snel. Voor het gemak van de klant kunt u zowel contant als met pin bij de monteur betalen.

Autosleutel kwijt in Amsterdam

Een autosleutel kwijtraken is nooit leuk. Het beste wat u kunt doen tegen een autosleutel die kwijt is in Amsterdam is een reserve hebben. Door een reserve sleutel achter de hand te houden heeft u altijd een mogelijkheid om uw auto te starten en de autodeuren te openen. Daarnaast geeft het u de tijd om in de tussentijd een nieuwe te laten maken voor €125.

Mocht u geen extra autosleutel hebben dan is het bijmaken alsnog een optie in Amsterdam. Zelfs zonder reserve kunnen we op locatie een nieuwe maken. Normaal gesproken zouden we het extra exemplaar kopiëren en inleren in een nieuwe behuizing, maar in dit geval moeten we een compleet nieuwe instellen. Dit kost €175.

Voor welke merken kan ik een autosleutel bij laten maken in Amsterdam?

Voor ieder merk kunt u bij Autosleutelkaart terecht om een nieuwe te laten maken in Amsterdam. Wij hebben experts in dienst die overweg kunnen met alle automerken, maar ook alle typen autosleutels. Denk aan merken als Mercedes, BMW, Volkswagen en nog veel meer. Dit betekent dat u voor de standaard transpondersleutel, een afstandsbediening of een autosleutelkaart gewoon bij ons kunt zijn.

Hoe meer elektronica er in een sleutel zit, hoe langer het instellen duurt. Dit inleren kost gemiddeld zo’n 15 minuten, maar bij een keyless entry moeten er meer instellingen afgestemd worden waardoor het iets langer duurt. Geef aan ons door welk merk auto u heeft en wij komen er direct aan.

Wat kost een autosleutel bijmaken in Amsterdam?

Wat betreft de kosten om een autosleutel bij te laten maken in Amsterdam betaalt u €125. Het kost niet veel tijd om een reserve te krijgen. Doordat wij onze diensten op locatie aanbieden bent u nauwelijks tijd kwijt. Zo kunt u binnen een uur of twee weer verder. Een kopie maken kost namelijk niet veel tijd. Alle codering staat al op uw huidige sleutel, waardoor het een koud kunstje is om de nieuwe in te leren.

Wanneer we geen voorbeeldsleutel hebben die we kunnen kopiëren liggen de kosten hoger. Dit komt omdat we dan een compleet nieuwe moeten maken. Wij bieden deze service aan voor sleutels met een startonderbreking, afstandsbedieningen, maar ook autosleutelkaarten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281