Autosleutel bijmaken Utrecht

Kosten

Op zoek naar een specialist om uw autosleutel bij te maken in Utrecht? Autosleutelkaart helpt u verder met allerlei problemen wat betreft uw autosleutel of autosloten. Wat de situatie ook is, wij staan voor u klaar. Wij zijn u van dienst op locatie, zo hoeft u geen tijd te verliezen met het regelen van een sleepwagen of naar ons toe te komen.

Het bijmaken of repareren van sleutels van alle soorten automerken, voor ons maakt het niet uit. Wij zijn actief in het hele land. Met spoed een nieuwe autosleutel bijmaken in Utrecht? Neem 24/7 telefonisch contact met ons op of lees verder over de mogelijkheden van Autosleutelkaart op onze website.

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Een autosleutel bijmaken op locatie in Utrecht

Een autosleutel bijmaken op locatie in Utrecht doet u gemakkelijk via onze experts. Wij zijn gemiddeld binnen 30 minuten aanwezig en een autosleutel kopiëren is meestal al binnen 15 minuten gedaan. Wij helpen u ten alle tijden verder. Ook wanneer u niet meer over een origineel exemplaar beschikt of wanneer de sleutel zich nog in de auto bevindt.

Wanneer u kiest voor een autosleutel bijmaken in Utrecht of wanneer u een nieuw of reserve exemplaar nodig heeft, helpen onze monteurs u graag verder. U hoeft de auto niet naar een dure dealer of garage te laten slepen en te wachten tot de fabriek de sleutels levert. Onze monteurs komen naar u toe, verhelpen het probleem en u kunt uw reis vervolgen.

Met onze servicewagens met alle benodigde en moderne apparatuur aan boord kan onze expert u op locatie net zo goed verder helpen als op de werkplaats. Het bijmaken of repareren van autosleutels op locatie in Utrecht van alle soorten automerken, ons maakt het niet uit.

Nieuwe autosleutel met startonderbreker of afstandsbediening laten bijmaken in Utrecht

Autosleutel laten bijmaken in Utrecht? Of het nu gaat om een transpondersleutel met versleten elektronica. Of om een kapotte behuizing. Wij helpen u graag verder. De moderne auto’s hebben allemaal een startonderberker. Dit betekent dat u alleen de motor kunt starten met de juiste transpondersleutel. Zonder de unieke code die het doorgeeft aan de auto kunt u niet verder.

Een stapje hier bovenop is de autosleutel met afstandsbediening. Hiermee opent u op afstand de deuren van de auto, maar ook de kofferbak. Bij Autosleutelkaart kunnen wij alle soorten sleutels bijmaken in Utrecht, van alle merken op onze website.

Autosleutel kwijt? Zo kunnen wij u verder helpen

Uw autosleutel kwijt in Utrecht? U kunt uw autosleutel zijn verloren of de sleutel is gestolen. In beide gevallen kunt u beter direct actie ondernemen. Een snelle optie is het bijmaken en herprogrammeren van de autosleutels in Utrecht. Op deze manier beschikt u snel over nieuwe autosleutels. Wij hebben de middelen om normale transpondersleutels bij te maken, maar ook varianten met afstandsbediening of autosleutelkaarten met keyless entry systemen.

Een autosleutel kopiëren doen we doorgaans al binnen 15 minuten. Wanneer u er een verloren bent, maar u heeft nog een reservesleutel dan komt dit goed uit. Zonder deze reservesleutel moeten we namelijk helemaal een nieuwe sleutel inleren en dat kost extra tijd. Met of zonder origineel, wij kunnen u uiteraard wel gewoon helpen.

Voor welke merken kan ik een autosleutel bijmaken in Utrecht?

Voor vrijwel alle automerken kunt u bij ons terecht om een sleutel bij te laten maken in Utrecht. Hierbij kun je denken aan merken als BMW en Volvo, maar ook bijvoorbeeld Peugeot en Toyota. Dit komt omdat we al een tijdje in het vak zitten en alle benodigde apparatuur aan hebben geschaft alsook de ervaring hebben opgedaan met de diverse merken. Of u nu een Mercedes rijdt of een Opel, wij kunnen snel een kopie maken, zelfs van een autosleutelkaart met keyless entry.

We werken uitsluitend op locatie. Zo heeft u geen tijdverspilling en kunt u snel verder gaan met uw dag.

De behuizing van mijn autosleutel vervangen

U hoeft niet in alle gevallen een compleet nieuwe autosleutel te laten maken in Utrecht. Het is nu eenmaal zo dat sommige onderdelen sneller achteruit gaan dan anderen. De behuzing kan beschadigd zijn geraakt, zonder dat de elektronica aangetast zijn. Dan is het zonde om helemaal een nieuwe te laten maken.

De monteur kan als geen ander de autosleutel repareren of alleen de behuizing vervangen. Op die manier hoeft u er ook geen extra in te leren. Check regelmatig of de knoppen nog van goede kwaliteit zijn, deze zijn namelijk makkelijk te vervangen en u heeft een betere gebruikerservaring daardoor.

Een autosleutel bijmaken bij ons of de dealer?

U vraagt zich misschien af waarom u bij ons een autosleutel zou willen bijmaken op locatie in Utrecht en niet bij de dealer. Ten eerste voeren wij de dienst een stuk sneller uit. Wij zijn gemiddeld binnen 30 minuten op locatie, waardoor u ook een trip naar de dealer niet hoeft te maken. Ten tweede, minstens even belangrijk, is het een stuk goedkoper om voor aftermarket sleutels te gaan dan voor officiële.

Deze aftermarket autosleutels bijmaken kost slechts €125 in plaats van de honderden euro’s bij de dealer. Wat betreft kwaliteit en gebruik zijn ze precies hetzelfde als de originele. Zo hoeft u niet dagen te wachten totdat er een reparatie wordt uitgevoerd of voordat u uw reservesleutels in handen krijgt. Ook ‘s nachts en in het weekend en in de buurt in bijvoorbeeld Veenendaal of Almere.

De kosten om een nieuwe autosleutel bij te maken in Utrecht

Bij Autosleutelkaart heeft u al voor €125 een nieuwe autosleutel bijgemaakt in Utrecht. Als u nog een reservesleutel heeft liggen komt dit heel goed van pas. Wij hoeven dan namelijk alleen de codering te kopiëren van de bestaande en deze in te leren in een nieuwe transponder. Bovendien doen we deze diensten ook voor sleutels met een afstandsbediening en autosleutelkaarten als u gebruikmaakt van keyless entry.

Bent u alle autosleutels kwijt? Ook dan is het geen probleem. Wij hebben in dat geval enkele gegevens nodig die u kunt opvragen bij de dealer. Vervolgens hebben wij binnen een korte tijd een compleet nieuwe autosleutel bijgemaakt bij u op locatie in Utrecht. De kosten voor deze dienst zijn €175. Verder voeren wij nog goedkoop reparaties uit of kunnen we alleen de behuizing vervangen voor kleinere prijzen. Ook voor het openen van uw autodeur bij buitensluiting helpen wij u snel en professioneel. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281