Autosleutel bijmaken Houten

Kosten

Bent u uw autosleutel kwijt of wilt u om een andere reden een autosleutel bijmaken in Houten? Dan is Autosleutelkaart uw beste optie. Wij zijn namelijk uw allround autosleutelmaker. Onze specialisten kunnen dan ook een nieuwe autosleutel voor u inleren op basis van een nog werkende sleutel wanneer u alleen een reserve autosleutel nodig hebt, maar we kunnen ook een sleutel programmeren aan de hand van het moederbord van de auto. Dat doen we allemaal op locatie waardoor de auto niet hoeft te worden afgesleept en u dus flink kunt besparen op de kosten.

Daarnaast zijn wij er ook om een autodeur schadevrij openen of om een defecte sleutel te repareren of vervangen. Voor al deze diensten zijn we 24/7 bereikbaar en we kunnen al binnen 60 minuten bij u in Houten ter plaatse zijn voor een autosleutel bijmaken. Uiteraard kunnen we ook een ander tijdstip afspreken dat u beter uitkomt. Neem dus snel contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of lees verder op deze pagina voor meer informatie.

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Snel een nieuwe autosleutel bijmaken in Houten?

Autosleutelkaart kan vandaag nog een extra autosleutel bijmaken in Houten, zodat u snel weer de weg op kunt. Wij kunnen u helpen bij een afspraak voor een nieuwe autosleutel, maar we zijn ook voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar via 06-41653281. Het grote voordeel van onze service is dat wij op locatie in de hele omgeving van Utrecht werken en alle sleutels op voorraad hebben. U hoeft dus niet te wachten totdat de sleutel die u nodig hebt op locatie is aangekomen, want wij hebben hem gewoon in het magazijn liggen. Deze nemen we mee en zo zijn we binnen een uur met de juiste sleutel bij u aangekomen. Ook kunnen we dus binnen deze termijn de deur van uw auto openen wanneer u de sleutels in de auto hebt laten liggen en deze zich vervolgens zelf heeft vergrendeld. Zo kunt u dus snel weer verder. Wel zo prettig wanneer u zich in de middle-of-nowhere bevindt, of juist op een dure parkeerplek staat. Wij kunnen altijd snel ter plaatse zijn om u uit de brand te helpen.

Kapotte sleutel vervangen of autosleutel reparatie Houten?

Wanneer uw autosleutel het niet meer doet dan kunt u natuurlijk een nieuwe autosleutel laten bijmaken in Houten, maar bij een nieuwere sleutel is repareren vaak ook een goede optie. De kosten hiervoor vallen namelijk meestal wat lager uit omdat we geen nieuwe sleutel uit hoeven te reiken. Ook kunt u de sleutel gewoon opsturen per post voor een reparatie, dan sturen wij hem weer werkend terug. Bij oudere sleutel is door slijtage de kans echter groot dat hij snel opnieuw kuren gaat vertonen en daarom raden we in zulke gevallen aan om voor een nieuwe sleutel te gaan. Daar geven wij ook nog eens 12 maanden garantie op, zodat u zeker weet dat u een betrouwbare sleutel heeft waar u weer jaren mee vooruit kunt bij normaal gebruik.

Autosleutel kwijt Houten? Dit kost een nieuwe autosleutel laten maken

Een autosleutel bijmaken in Houten kan bij ons vanaf €150,- en de daadwerkelijke prijs geven we altijd aan de telefoon. Doordat factoren als locatie, merk, type sleutel en tijdstip meespelen kan de prijs sterk verschillen van casus tot casus en daarom werken wij qua prijsstelling op aanvraag. U kunt ons 24/7 bellen voor een prijsopgave. Wanneer u hiermee akkoord bent, dan komen we uw kant op om u te helpen met een reparatie, een nieuwe sleutel of het schadevrij openen van uw autodeur. Dit laatste kan al vanaf €75,- inclusief voorrijkosten.

Daarmee zijn we een stuk goedkoper dan uw lokale autogarage. Dat komt doordat wij op locatie werken en uw auto dus niet af hoeven te slepen. Een bijkomend voordeel is dat wij ook meteen een extra autosleutel kunnen bijmaken in Houten voor ieder merk. Denk bijvoorbeeld aan Mini CooperSaab en Peugeot. Deze kunt u bijvoorbeeld als reserve gebruiken. Doordat u meteen een tweede sleutel afneemt, kunnen wij u daarop een hoge korting bieden. Wanneer u een reserve autosleutel hebt laten maken, heeft u altijd een extra sleutel achter de hand, waardoor u dus niet meer voor hetzelfde probleem komt te staan.

Autosleutel bijmaken in Houten? Bel naar Autosleutelkaart!

Wilt u een reserve autosleutel bijmaken in Houten op afspraak of bent u uw autosleutel kwijt en heeft u met spoed een nieuwe nodig? U kunt de specialisten van Autosleutelkaart op ieder moment van de dag bereiken voor een afspraak of voor een spoedgeval in de omgeving. Zo ook in bijvoorbeeld Stichtse Vecht en Nieuwegein. Wij kunnen binnen 60 minuten ter plaatse zijn met de juiste sleutel voor uw auto. Zo kunt u dus snel weer verder tegen een prijs die lager is dan die van de dealer. Neem daarom snel contact op via 06-41653281.

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281