Autosleutel bijmaken Ypenburg

Kosten

Een autosleutel bijmaken in Ypenburg kan snel en voordelig via de specialisten van Autosleutelkaart. Daarnaast kunnen wij ook defecte autosleutels repareren en de behuizing vervangen en kunnen wij een autodeur schadevrij openen wanneer u de sleutels nog binnenin de auto heeft liggen. Wanneer uw autosleutels kwijt of kapot zijn kunt u ons dus bellen vanuit Ypenburg en dan zijn we er binnen een uur. Zowel overdag als ‘s nachts en zelfs in het weekend. U kunt ons namelijk 24/7 bereiken voor alle soorten problemen met autosleutels.

Wij hebben alle autosleutels op voorraad en kunnen alles op locatie in de hele omgeving oplossen waardoor uw auto niet hoeft te worden afgesleept naar de garage. Zelfs in de omgeving van Utrecht en Amsterdam zijn wij u snel van dienst. Op die manier kunt u dus een hoop geld besparen ten opzichte van uw merkdealer. Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven? Lees dan verder of neem direct telefonisch contact op!

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Snel een nieuwe autosleutel bijmaken Ypenburg?

De specialisten van Autosleutelkaart kunnen u snel helpen wanneer u een autosleutel kwijt bent in Ypenburg. Doordat we altijd de juiste sleutel voor u hebben, kunnen we u dus ook snel helpen. We zitten in Den Haag gevestigd en zijn daarom snel ter plaatse met de sleutel om deze in te leren. Wij kunnen ook transpondersleutels voor u kopiëren of deze inleren op basis van het moederbord van de auto in het geval dat al uw autosleutels kwijt of kapot zijn. Zo kunt u vaak al binnen enkele uren verder met een nieuwe sleutel. Wist u overigens dat u een hoge korting krijgt wanneer u direct een extra autosleutel laat bijmaken in Ypenburg?

Autosleutel reparatie Ypenburg

Bent u op uw sleutels gaan zitten of heeft u de autosleutels laten vallen, dan is een nieuwe autosleutel bijmaken niet altijd nodig. Wij kunnen namelijk ook defecte sleutels repareren. Dit doen wij op locatie, maar u kunt ook de sleutels laten halen en brengen door ons, u kunt de sleutel langsbrengen op onze locatie in Den Haag of u kunt de sleutel per aangetekende brief opsturen. Op die manier kunnen wij al vanaf €30,- de sleutel repareren wanneer er bijvoorbeeld alleen een contactje los zit. Wij sporen het probleem op en we verhelpen het.

Ook kunnen wij meteen de behuizing vervangen voor u zodat de sleutel weer als nieuw is.

Deze ingreep doen we vooral bij nieuwere sleutels of in ieder geval sleutels die nog weinig gebruikt zijn. Wanneer een sleutel al gebruikt is dan is deze vaak al wat versleten waardoor de kans op nieuwe problemen groter is. Dan is een nieuwe autosleutel maken in Ypenburg vaak een beter idee. Op nieuwe elektronica geven wij namelijk 12 maanden garantie en zo kunt u dus weer jaren vooruit met uw nieuwe sleutel.

Tarieven autosleutel bijmaken Ypenburg

Al vanaf €150,- kunnen wij een autosleutel bijmaken in Ypenburg en vanaf €75,- openen wij een dichtgevallen autodeur zodat u weer bij de sleutels kunt. De exacte prijs is bij ons afhankelijk van factoren als het merk en type van uw auto en de sleutel die daar bij komt kijken, het tijdstip waarop wij voor komen rijden (spoedgevallen zijn duurder) en of er wel of niet een werkende sleutel aanwezig is. Voor eigenlijk ieder merk maken wij sleutels. Denk aan Volkswagen en Opel, maar bijvoorbeeld ook voor Fiat en zelfs Mini Cooper. Een sleutel programmeren is namelijk een stuk lastiger en neemt daarom meer tijd in beslag.

Vanwege deze factoren vermelden wij geen prijzen op onze website, maar communiceren we deze pas aan de telefoon. Dat is het maatwerk van Autosleutelkaart. Wanneer wij weten welke diensten u wil en wat het kenteken en de locatie zijn, kunnen wij een prijs opmaken. pas wanneer u hiermee akkoord bent dan komen we uw kant op of maken we een afspraak voor een moment waarop het u uitkomt. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Heeft u ook een extra reserve autosleutel nodig, dan kunnen wij die ook meteen voor u bijmaken. Op een tweede sleutel geven we bovendien ook een hoge korting.

Autosleutel kwijt Ypenburg? Neem direct contact op

Voor een autosleutel bijmaken in Ypenburg kunt u ons dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. We kunnen alle sleutel dupliceren en programmeren en doen dat op locatie tegen een veel lager tarief dan uw merkdealer dat zou doen. Daarbij kunt u ons ook voor een autodeur schadevrij openen of een reparatie aan uw autosleutel bellen. Wij werken zowel op afspraak als met spoed. Zo staan we altijd voor u klaar. U kunt ons bellen voor meer informatie, voor een vrijblijvende prijsopgave of om direct een afspraak te maken. Bel dus direct naar 06-41653281!

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281