Autosleutel bijmaken Utrechtse Heuvelrug

Kosten

Bent u uw autosleutel kwijt of is deze gestolen? Laat een nieuwe autosleutel bijmaken op de Utrechtse Heuvelrug. Wij kunnen met onze mobiele servicebussen overal snel ter plaatse zijn om daar een nieuwe autosleutel voor u in te leren. Wij hebben alle sleutels op voorraad waardoor u altijd direct geholpen kunt worden. Voor spoedgevallen zijn we zelfs 24/7 te bereiken.

Daarnaast kunnen wij ook een kapotte autosleutel repareren of de behuizing vervangen en bieden we ook aan om uw autodeur schadevrij te openen wanneer u bijvoorbeeld uw sleutels in de auto hebt laten liggen en deze later is vergrendeld in Utrechtse Heuvelrug. Wel zo prettig om dan een spoedservice te hebben die binnen een uur ter plaatse is in de hele omgeving van Utrecht om de deur te openen. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan hieronder verder! Wilt u meteen iemand van Autosleutelkaart spreken om te informeren naar onze diensten of voor een prijsopgave? Bel dan naar 06-41653281.

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Snel een autosleutel bijmaken Utrechtse Heuvelrug

Doet uw autosleutel het niet meer door schade? Of ziet u de sleutel nog in uw afgesloten auto liggen? Of bent u de autosleutel kwijt? Autosleutelkaart is er altijd snel in het geval van spoed en punctueel als het om afspraken voor autosleutelservice. Wij zijn voornamelijk actief in de omgeving van de grote steden en hebben daardoor een aanrijtijd van niet meer dan een uur als er niets tegen zit. Wanneer u ons belt dan kunt u een afspraak maken, bijvoorbeeld wanneer u een reserve autosleutel laat bijmaken in Utrechtse Heuvelrug voor wat voor merk dan ook, maar we kunnen ook met spoed bij u komen. Zo maken we sleutels van merken als MercedesToyotaOpel en nog veel meer. We hebben een locatie en een kenteken nodig. Wij zorgen ervoor dat we alle gereedschap en de juiste sleutels bij ons hebben en we komen uw kant op. Aan de telefoon krijgt u altijd meteen een tijdstip waarop we er zijn en een prijsindicatie.

Goedkoper een autosleutel bijmaken Utrechtse Heuvelrug.

Wanneer u uw autosleutel kwijt bent op de Utrechtse Heuvelrug, dan kunnen wij al een nieuwe autosleutel maken vanaf €150,-. De exacte prijs geven wij dus altijd pas telefonisch. Onze exacte prijs is namelijk afhankelijk van onder andere de locatie, het tijdstip waarop wij langs komen (spoedgevallen in de nacht of in het weekend vallen duurder uit) en het type sleutel dat u nodig hebt, dit geldt ook voor deuren schadevrij openen of autosleutel reparatie op locatie. Bij onze monteur kunt u uiteraard gewoon pinnen.

Wij kunnen ieder type sleutel dupliceren of inleren op basis van het moederbord. Dus ook wanneer u geen werkende sleutel meer hebt kunnen wij u helpen. Dat geldt dus ook voor sleutels met een transponder voor de startonderbreker. Wij hebben daar de juiste sleutels en de juiste apparatuur voor. U kunt ons bellen voor een exacte prijsopgave. Informeer dan ook meteen naar de mogelijkheid om een extra autosleutel bij te maken wanneer u nog een extra reservesleutel nodig hebt. Wij geven namelijk een hoge korting op de tweede sleutel.

Autosleutel reparatie Utrechtse Heuvelrug

Naast een autosleutel bijmaken in omgeving Utrechtse Heuvelrug kunnen we ook uw autosleutel repareren wanneer deze het niet meer doet. Wanneer u bijvoorbeeld uw autosleutel hebt laten vallen of u bent er per ongeluk op gaan zitten, dan kan het zijn dat uw sleutel het niet meer doet. Dan kunnen wij de sleutel voor u repareren en ook de behuizing vervangen als u dat wilt. Wij kunnen bij u langskomen voor een autosleutel reparatie, maar u kunt zich ook de voorrijkosten besparen en de sleutel gewoon opsturen wanneer er geen spoed is. Dan sturen wij de sleutel weer werkend terug via een aangetekende brief.

We adviseren u om eerst telefonisch contact op te nemen over reparaties. Vaak is een sleutel al te oud om goed te kunnen repareren. Wij kunnen er dan wel aan beginnen, maar wanneer de sleutel al deels versleten is, dan is de kans groot dat hetzelfde probleem zich snel weer voordoet. Dan kunt u dus beter gaan voor een nieuwe autosleutel bijmaken op de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast kunnen we overigens ook naar uw locatie komen in de omgeving in Veenendaal en De Bilt

Autosleutel bijmaken Utrechtse Heuvelrug? Neem contact op!

Wilt u met spoed een autosleutel bij laten maken in de regio, of wilt u gewoon een afspraak maken daarvoor? Dan kunt u telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Leg even kort de situatie uit en geef het kenteken door, dan weten wij al wat er nodig is en kunnen we in principe direct langskomen ongeacht het tijdstip. Bel dus direct naar Autosleutelkaart via 06-41653281!

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281