Autosleutel bijmaken De Bilt

Kosten

Een autosleutel bijmaken in De Bilt doet u toch niet meer bij de dealer of de schoenmaker? Tegenwoordig is een autosleutel maken een ingewikkelde klus geworden door alle elektronica die in een sleutel zit. Daardoor is het steeds specialistischer werk geworden. Daardoor is het veel meer een kwestie van programmeren geworden in plaats van de baard van de sleutel slijpen. Hier komt echter nog steeds veel bureaucratie en wachten bij kijken wanneer u een nieuwe autosleutel nodig heeft.

Gelukkig is er tegenwoordig Autosleutelkaart om dit soort problemen een stuk sneller en goedkoper op te lossen. Wij kunnen voor een autosleutel bijmaken in De Bilt, gewoon op locatie. Maar ook in de rest van de randstad, zoals in Den HaagAmsterdam en Rotterdam. Daarnaast kunnen we uw deur schadevrij openen wanneer u de sleutels in de auto hebt laten liggen en deze later in het slot is gevallen. Verder zijn wij er ook om uw autosleutel te repareren en om de behuizing te vervangen.

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Wij kunnen snel een autosleutel maken in De Bilt

Wanneer uw autosleutel kwijt of gestolen is, dan wilt u natuurlijk snel een autosleutel bijmaken. Zeker wanneer u geen reserve autosleutel meer had. Dan kunt u dus niet meer uw auto in. Wij kunnen gelukkig al binnen een uur bij u ter plaatse zijn in De Bilt of net ernaast in Bilthoven. Zo komen wij ook veel in de rest van de omgeving van Utrecht en dus Zeist. Wij hebben alle sleutels op voorraad en alle apparatuur die nodig is om de klus te klaren ligt gewoon achter in onze mobiele servicebus. Bovendien is Autosleutelkaart ook ‘s nachts en in het weekend bereikbaar. Wanneer u dus met spoed een nieuwe autosleutel nodig hebt of u hebt iemand nodig die snel ter plaatse kan zijn om uw autodeur schadevrij te openen dan kunt u ons bereiken op 06-41653281, dan zien we u over een uurtje.

Autosleutel bijmaken De Bilt, goedkoper dan de dealer

Een autosleutel bijmaken in De Bilt gebeurt vaak pas wanneer er geen werkende sleutel meer is. Dan is bijvoorbeeld de sleutel kapot en de reservesleutel is kwijt. Dan kunt u de auto dus niet meer in. Wanneer u in dat geval de dealer belt dan zal deze u vertellen dat de auto moet worden afgesleept op uw kosten omdat zij alleen de autosleutel in de garage kunnen inleren. Wij kunnen echter gewoon ter plekke een nieuwe sleutel voor u programmeren voor ieder automerk aan de hand van het moederbord van de auto. Dus ook met transponder voor de startonderbreker en voor vrijwel ieder type sleutel kunnen we ook de afstandsbediening inleren. Zo heeft u dus dezelfde sleutel weer die u had zonder dat u hoeft te wachten tot de nieuwe sleutel is besteld en hoeft u ook geen sleepkosten te betalen. Of het nu gaat om een Opel sleutel of om een BMW sleutel. Dat is onze betaalbare service.

Autosleutel kwijt De Bilt? Dit zijn de kosten

Een extra autosleutel bijmaken in De Bilt kost bij ons €150,- of meer. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het merk en type sleutel, wel of geen werkende sleutel aanwezig en het moment waarop wij aan het werk gaan. Zo is een afspraak bij ons voordeliger dan een spoedgeval. U kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvende prijsopgave en pas wanneer we een prijs hebben afgesproken, komen we uw kant op. Zo komt u dus niet voor vervelende verrassingen te staan van onze kant. Uiteraard kunt u het afgesproken bedrag gewoon pinnen bij de monteur nadat alle werkzaamheden zijn voltooid. Wij bieden ook altijd de mogelijkheid om direct een reserve autosleutel bij te laten maken. Daarop bieden wij een hoge korting. Zo weet u zeker dat u niet nog een keer voor dezelfde situatie komt te staan. Dan kunt u gewoon een afspraak maken voor een autosleutel kopiëren wanneer het u uitkomt.

Autosleutel reparatie De Bilt? Is dat de beste optie

Als allround autosleutelspecialist kunnen we ook uw autosleutel repareren in De Bilt of op onze locatie in Den Haag, in dat geval kunt u de sleutel naar ons opsturen. Dat is makkelijker voor u als er geen spoed is. Ook kunnen wij de behuizing van uw autosleutel vervangen. Een sleutel reparatie is alleen niet altijd de optimale oplossing. Bij oudere auto’s is er vaak namelijk al het één en ander versleten en is daarom de kans groot dat eenzelfde probleem zich op korte termijn opnieuw voordoet. Daarom kunt u hem vaak beter laten vervangen zodat u weer een sleutel heeft waarmee u vooruit kunt. Zo geven we 12 maanden garantie op de elektronica van de sleutel.

Autosleutels kwijt of kapot? Bel ons meteen!

Bent u uw autosleutels verloren in De Bilt of omgeving dan kunt u ons 24/7 bellen om een nieuwe te maken voor u. Wij rijden in de omgeving van de grote steden naar u toe om op locatie een extra autosleutel bij te maken. Bel dus voor een afspraak of een prijsopgave naar 085-7607393!

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281