Autosleutel bijmaken Assendelft

Kosten

Een nieuwe autosleutel bijmaken in Assendelft? Wanneer u uw autosleutels kwijt bent, dan is dit vaak een goede optie. Autosleutelkaart is uw specialist op het gebied van autosleutels. Wij maken autosleutels voor u wanneer u een nieuwe nodig hebt. Dat doen wij zowel wanneer er nog een reservesleutel aanwezig is, maar wij kunnen het ook gemakkelijk zonder. Daarnaast kunnen wij ook uw autodeur schadevrij openen wanneer u uw sleutels in het afgesloten voertuig hebt liggen en kunnen wij uw autosleutel repareren wanneer deze defect is. Heeft u dus problemen met uw autosleutel, neem dan contact op. We maken direct een afspraak of komen we meteen bij u in Assendelft of de rest van de omgeving van Amsterdam langs. Zo kunt u vaak al binnen een paar uur weer verder met uw auto.

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Snel en goedkoop autosleutel bijmaken Assendelft

Wanneer uw sleutel er niet meer is, is dat natuurlijk vervelend. Een autosleutel bijmaken in Assendelft is dan eigenlijk de enige optie. Dit kunt u laten doen door Autosleutelkaart of door de garage waar u de auto in onderhoud heeft. Bij uw dealer moet de auto eerst afgesleept worden wanneer er geen werkende sleutel meer aanwezig is. Dit gebeurt op uw kosten. Daarna wordt de sleutel besteld en na 10 dagen, wanneer de sleutel is aangekomen, kan hij worden ingelezen door de monteur. Vaak kost dit honderden euro’s. Wij komen gewoon bij u langs in Assendelft. Thuis of op uw werk, maakt niet uit. We hebben als bedrijf namelijk landelijke dekking en zijn bijvoorbeeld ook actief in Almere of Zaandam. Wanneer wij er zijn (vaak binnen een uur als het moet) gaan we meteen aan de slag. Vaak hoeft dit nog geen uur te duren. Zo bent u dus snel weer onderweg en bent u minder geld kwijt dan bij de garage.

Is autosleutel reparatie Assendelft een goed idee?

Wanneer uw autosleutel kwijt is dan moet er een nieuwe komen en een defecte autosleutel moet gerepareerd worden. Wij worden dan ook vaak gevraagd voor een autosleutel reparatie in Assendelft. Dit kunnen wij in principe voor u doen. Wij sturen één van onze mobiele monteurs naar u toe en die lost ter plekke het probleem op. Ook kunt u een defecte sleutel naar ons opsturen en dan sturen wij hem gerepareerd weer terug. Vaak is een autosleutel kapot gegaan doordat hij gevallen is of omdat u er bijvoorbeeld op bent gaan zitten. Wanneer de autosleutel relatief nieuw is, kunnen we dit gemakkelijk voor u repareren. Dat is echter niet altijd wat wij adviseren. Neem daarom altijd even contact op voor telefonisch advies.

Waarom u beter voor autosleutel bijmaken Assendelft kunt gaan

Natuurlijk kunnen we voor u een autosleutel maken in Assendelft. Alleen is een autosleutel een voorwerp dat intensief gebruikt wordt en dat ook aan slijtage onderhevig is. Daardoor wil deze het ook wel eens begeven. Zo kunnen we wel een defect contactje in uw sleutel opsporen en weer vastmaken, maar dat is geen enkele garantie dat hetzelfde niet snel zal gebeuren met een ander deel van de elektronica. Daarom adviseren we vaak om gewoon de hele sleutel te vervangen. Dan weet u zeker dat u een deugdelijke sleutel hebt en om dat kracht bij te zetten geven we ook nog eens 12 maanden garantie op de elektronica. Daarbij is een nieuwe sleutel inlezen vaak veel sneller dan een reparatie. Zeker als er nog een werkende sleutel aanwezig is.

Wat zijn de kosten voor een autosleutel bijmaken in Assendelft?

Wij kunnen vanaf €75,- schadevrij een autodeur openen en vanaf €150,- een autosleutel bijmaken in Assendelft voor wat voor merk dan ook. Denk aan ToyotaFiat en nog veel meer. Voor de exacte prijs kunt u beter bellen. De kosten die wij maken verschillen namelijk behoorlijk. Dat heeft te maken met de afstand die wij moeten rijden, welke sleutel wij moeten gebruiken, of er nog een werkende sleutel aanwezig is en op welk moment wij werken. Wij zijn namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken voor allerhande diensten op het gebied van autodeuren. Wij zijn altijd snel op locatie of we maken een afspraak indien dat u beter uitkomt. Onze monteur is vaak razendsnel klaar waardoor u snel weer verder kunt. Uiteraard kunt u bij onze monteur gewoon pinnen.

Wacht niet langer en bel met Autosleutelkaart!

Een autosleutel bijmaken in Assendelft hoeft niet lang te duren of honderden euro’s te kosten zoals sommige garages beheren. Bel naar Autosleutelkaart en geef de situatie en het kenteken door. Wij komen er snel aan met de juiste sleutel en lezen ter plekke de sleutel in en maken eventueel nog een extra reserve autosleutel voor u zodat u nooit meer zonder autosleutels komt te zitten. Neem dus snel contact op via 06-41653281.

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281