Autosleutel bijmaken ‘s-Gravenzande

Kosten

Een nieuwe reserve autosleutel bijmaken in ’s Gravenzande? Dan zit u bij Autosleutelkaart goed. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het programmeren van autosleutels op locatie. Dat geldt dus zeker ook voor auto’s met startonderbreking. Wij kunnen een nieuwe autosleutel inleren op basis van de andere sleutel, maar wanneer u geen sleutel meer heeft dan kunnen wij dat ook op basis van het moederbord zonder dat uw auto hoeft te worden afgesleept. Op die manier zijn we dus veel goedkoper dan uw lokale merkdealer of vakgarage.

Wij hebben vrijwel ieder type autosleutel op voorraad en we zijn daarbij ook nog eens 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar in heel ’s Gravenzande en de rest van de omgeving Den Haag. Op die manier heeft u dus razendsnel een nieuwe autosleutel in handen. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave of gewoon een afspraak voor het maken van een nieuwe autosleutel? Neem dan direct contact op!

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Snel een extra autosleutel bijmaken ’s Gravenzande?

Wilt u met spoed een nieuwe autosleutel bijmaken in ’s Gravenzande omdat u bijvoorbeeld uw autosleutel kwijt bent? Met onze service kunt u al binnen een paar uur verder met een nieuwe autosleutel. In ’s Gravenzande zijn we altijd snel ter plaatse doordat we in de buurt gevestigd zijn. Daarbij hebben we vrijwel iedere sleutel in ons magazijn liggen waardoor we deze dus niet meer hoeven te bestellen. We hoeven hem alleen nog de transponder te kopiëren vanaf de nog werkende autosleutel of vanaf het moederbord van de auto wanneer u geen werkende sleutel meer hebt.

Deze diensten kunnen wij allemaal op locatie voor u realiseren waardoor uw auto niet hoeft te worden afgesleept naar een garage zoals bij een autosleutel bijmaken door de merkdealer vaak het geval is. Zo bespaart u met onze service op locatie ook nog eens flink op de kosten. Daarbij zijn wij er altijd wanneer wij nodig zijn. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoedgevallen, maar u kunt ook een afspraak maken op een moment dat u beter uitkomt. We helpen mensen met alle problemen met hun autosleutels door heel Nederland. Naast ’s Gravenzande werken we ook onder andere in Westland en Rijswijk.

Gaan voor een Autosleutel reparatie ’s Gravenzande?

Naast een autosleutel bijmaken in ’s Gravenzande kunnen we ook een autosleutel repareren. Zo hoeft er geen nieuwe sleutel aan te pas te komen en kunt u dus geld besparen. Wel kan het zo zijn dat we een reparatie afraden omdat de sleutel al ouder is, dan kunt u beter gaan voor een nieuwe sleutel, daar geven wij namelijk ook nog eens 12 maanden garantie op. Wanneer u echter een nieuwere sleutel hebt laten vallen of u bent er op gaan zitten en de sleutel werkt niet meer, dan is een losgeraakt contact vaak de boosdoener. Onze specialisten op het gebied van autosleutels kunnen dit gemakkelijk opsporen en weer vastmaken. Daarnaast kunnen zij voor u de complete behuizing van de sleutel vervangen. Zo functioneert en oogt uw autosleutel weer als nieuw en gaat hij ook weer jaren mee.

U kunt een autosleutel voor €25,- laten halen en brengen door ons of hem gratis langsbrengen op onze locatie in Den Haag, maar u kunt de sleutel ook per aangetekende brief opsturen naar ons. In geval van spoed kunnen wij bij u langskomen in ’s Gravenzande en zelfs in de hele omgeving van Rotterdam om de autosleutel te repareren. Een autosleutel repareren op afstand kost €30,- tot €80,- en voor een autosleutel reparatie in ’s Gravenzande op locatie is de prijs op aanvraag. Bent u benieuwd naar de rest van onze prijzen? Lees dan verder.

Prijzen autosleutel bijmaken ’s Gravenzande

Een autosleutel bijmaken in ’s Gravenzande heeft een vanafprijs van €150,- en een autodeur schadevrij openen doen we vanaf €75,-. Bij Autosleutelkaart vermelden we geen vaste prijzen op deze pagina of elders op deze site omdat een vaste prijs niet eerlijk zou zijn. Er spelen namelijk factoren mee als locatie, tijdstip, het merk en type sleutel en de aanwezigheid van een nog werkende sleutel. Zo is een reserve autosleutel bijmaken in ’s Gravenzande op een doordeweekse dag voordeliger dan een spoedgeval midden in de nacht waarbij er geen werkende sleutel meer aanwezig is en we op het moederbord moeten inloggen. Wanneer u al uw autosleutels kwijt bent in ’s Gravenzande kan dat dus duurder uitvallen.

Dat is dus de reden dat wij telefonisch de prijs doorgeven wanneer wij de situatie kennen. U kunt akkoord gaan met deze prijs en dan pas komen wij uw kant uit. Zo weet u van tevoren wat de kosten voor u zullen zijn en komt u dus niet meer voor vervelende verrassingen te staan. Welk merk autosleutel bijgemaakt moet worden, maakt voor ons niets uit. Zo maken wij sleutels van MercedesRenaultMazda en nog veel meer automerken. Neem dus vandaag nog contact op met Autosleutelkaart voor een prijsopgave of maak direct een afspraak via 085-7607393

De volgende services bieden wij aan met extra autosleutel bijmaken ‘s-Gravenzande

Laat u uw nieuwe of reserve autosleutel bijmaken in ‘s-Gravenzande door Autosleutelkaart, dan komen wij naar uw huidige locatie in de omgeving van Den Haag toe op het door u gewenste tijdstip. Hierdoor betaalt u geen sleepkosten. Wij bieden de volgende service:

 • Autosleutel reparatie (spoed): wij komen naar u toe en repareren snel uw autosleutel
 • Nieuwe (reserve) autosleutel bijmaken: wij komen bij u op locatie en maken meteen een autosleutel bij
 • Autosleutel laten liggen in een afgesloten auto: met onze mobiele servicewagen komen wij naar u toe om uw deur schadevrij te openen
 • Autosleutel reparatie (geen spoed): u stuurt uw autosleutel op en deze repareren wij, waarna wij uw autosleutel terugsturen

Wat is de prijs van een nieuwe autosleutel bijmaken ‘s-Gravenzande?

Als wij uw nieuwe autosleutel bijmaken in ‘s-Gravenzande, bent u bij ons altijd het meest voordelig uit. Wij kunnen al vanaf €150,- zorgen voor een werkende en passende autosleutel in de hele regio. Zo ook in Westland, Rijswijk en zelfs in de hele regio van Rotterdam. Wij berekenen onze prijzen aan de hand van de volgende factoren:

 • Type sleutel
 • Doordeweeks of weekend
 • Wel of geen werkende sleutel aanwezig
 • Spoed of geen spoed
 • Tijdstip van de afspraak (overdag, ’s avonds of ’s nachts)
 • Aantal af te nemen sleutels (let op! 2e sleutel hoge korting)
 • Automerk en type

Ook zal u bij ons minder betalen voor uw nieuwe autosleutel dan bij de merkdealer.

Kom erachter wat onze voordelen zijn met autosleutel bijmaken ‘s-Gravenzande

Kiest u ervoor een nieuwe of reserve autosleutel te laten bijmaken in ‘s-Gravenzande door onze monteur, dan staan u bij ons volop voordelen te wachten. Zo zijn wij niet alleen snel ter plaatse, maar kunt u ook op het volgende rekenen:

 • Auto wordt direct schadevrij geopend
 • Altijd bereikbaar: ook in de avonden en weekenden
 • Er kan bij de monteur gepind worden
 • Service op locatie door heel Nederland
 • Goedkoper en sneller dan de lokale dealer

Wilt u ook snel weer uw auto in kunnen stappen? Laat Autosleutelkaart uw autosleutel maken in ‘s-Gravenzande.

Laat nu uw autosleutel bijmaken in ‘s-Gravenzande. Ook voor extra of reserve autosleutels!

Laat direct uw autosleutel bijmaken in ‘s-Gravenzande en neem contact op met Autosleutelkaart via de telefoon. Voor ieder merk kunnen wij een autosleutel maken. Denk bijvoorbeeld aan Mercedes, Renault en Mazda. U kunt ons ook mailen wanneer er geen haast bij is. Wij komen dan snel uw nieuwe of reserve autosleutel bijmaken, zodat u meteen weer op weg kunt.

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281