Autosleutel bijmaken Pijnacker

Kosten

Een autosleutel bijmaken in Pijnacker op locatie? Autosleutelkaart is uw specialist om voor uw deur of elders in Nederland een nieuwe reserve autosleutel te maken of een zelfs hele nieuwe set sleutels te programmeren in het geval dat u uw laatste autosleutel kwijt bent geraakt. Wij komen naar u toe met de juiste sleutel voor uw auto en we kunnen deze ter plekke inleren op basis van een nog werkende sleutel of op basis van het moederbord van uw auto. Dit geldt dus ook voor sleutels met transponder voor een startonderbreker en vaak zelfs voor sleutels met afstandsbediening.

Wij komen overal naar u toe in de gehele omgeving van Pijnacker om u uit de brand te helpen met een nieuwe autosleutel, een reparatie of om uw autodeur schadevrij te openen in het geval dat uw sleutels nog in de auto liggen. Denk in Den Haag dus bijvoorbeeld ook aan Nootdorp. Bent u benieuwd naar onze prijzen in uw situatie of wilt u meteen een afspraak maken op een tijdstip dat u uitkomt? U kunt ons 24/7 bereiken op 06-41653281.

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Autosleutelkaart: Sneller en voordeliger dan de lokale dealer

Wanneer mensen een autosleutel laten maken in Pijnacker bellen ze vaak eerst de autodealer of vakgarage. Dit zijn echter geen bedrijven die veel van autosleutels afweten. Zij zijn immers vooral goed met auto’s, maar niet van de techniek achter de autosleutel. Een merkdealer heeft meestal niet de juiste sleutels op voorraad. Deze moet dus eerst besteld worden, wat dagen kan duren, terwijl wij ze gewoon in het magazijn hebben liggen. Daardoor kunnen wij vaak al binnen een uur bij u zijn in spoedgevallen met de juiste sleutel.

Wanneer er nog een werkende sleutel is, is deze ook nog eens snel ingeleerd. Wanneer er geen werkende sleutel meer aanwezig is moet de auto worden afgesleept naar de garage om daar een nieuwe sleutel te programmeren, tenzij u Autosleutelkaart belt. Wij kunnen dit klusje namelijk ook op locatie klaren, zelfs in de hele omgeving van Rotterdam! Zo bespaart u dus honderden euro’s aan sleepkosten en bent u dus ook nog eens stukken voordeliger uit.

Wat kost een autosleutel bijmaken Pijnacker bij ons?

Bij ons kunt u een autosleutel laten bijmaken in Pijnacker vanaf €150,- en een dichtgevallen autodeur openen wij vanaf €75,-. Hierbij hoeven wij geen schade te maken aan de auto en kunt u direct weer verder. Wij vermelden geen exacte prijzen op onze website, deze prijzen zijn slechts een indicatie. Dat komt omdat de prijzen die wij rekenen sterk variëren. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende typen en bouwjaren van de sleutels, de tijdstippen waarop wij voorrijden en de hoeveelheid werk. Zo kost een nieuwe autosleutel bijmaken in Pijnacker meer tijd wanneer u alle autosleutels kwijt bent dan wanneer er gewoon een sleutel is om te kopiëren.

Bel dus altijd even van tevoren voor een vrijblijvende prijsopgave. Wanneer wij de situatie namelijk kennen en we weten welke diensten u van ons nodig hebt, dan kunnen we daar een prijs voor opmaken. Wanneer u akkoord bent met deze prijs dan spreken we een tijdstip af. Zo weet u waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u het afgesproken bedrag gewoon pinnen bij onze monteur.

Autosleutel reparatie Pijnacker of toch vervangen?

Wanneer u uw autosleutel kwijt bent in Pijnacker dan heeft u gewoon een nieuwe nodig, maar u kunt een relatief nieuwe autosleutel ook laten repareren wanneer u deze hebt laten vallen of wanneer u bijvoorbeeld op bent gaan zitten. Hierdoor kan een contactje los gaan zitten. Onze specialisten hebben dat snel voor u opgespoord en weer vastgemaakt. Ook kunnen we meteen de behuizing van de sleutel vervangen.

Wanneer u een autosleutel reparatie nodig hebt, dan kunt u de sleutel langsbrengen bij ons in Den Haag, de sleutel laten halen en brengen voor €25,- of de sleutel naar ons opsturen per aangetekende brief. Dan repareren wij uw sleutel voor €30,- tot €80,-. In spoedgevallen kunnen we natuurlijk ook naar u toe komen om het probleem op te lossen. De oplossing is echter niet altijd reparatie. Een sleutel is ook aan slijtage onderhevig en bij een oudere sleutel is de kans groot dat hetzelfde probleem zich snel weer voordoet. Daarom kunt u in zulke gevallen beter een nieuwe autosleutel laten maken in Pijnacker, daar krijgt u namelijk 12 maanden garantie op en kunt u dus weer jarenlang vooruit. Bovendien geven we ook nog eens hoge kortingen wanneer u meteen een extra autosleutel laat bijmaken in Pijnacker. Informeer daar dus ook naar wanneer u een afspraak maakt met onze specialist.

Autosleutel kwijt Pijnacker? Bel Autosleutelkaart

Een autosleutel bijmaken in Pijnacker is veel goedkoper met onze service. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het bijmaken van autosleutels van allerlei soorten merken, ook wanneer er geen werkende sleutel meer is. Denk aan merken als BMW en Toyota. Ook kunnen we uw autodeur volledig schadevrij openen. Neem dus snel contact op voor een autosleutel bijmaken in Pijnacker via 06-41653281.

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281