Autosleutel bijmaken Barendrecht

Kosten

Wilt u nieuwe autosleutel bijmaken in Barendrecht, omdat u uw autosleutels kwijt bent? Dan komt Autosleutelkaart graag bij u langs om dit probleem voor u op te lossen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week aan het werk met autosleutels en u kunt ons altijd bellen voor een autosleutel reparatie, het schadevrij openen van een autodeur of een autosleutel bijmaken in Barendrecht. Wij komen met alle benodigde materialen en de juiste autosleutel voor uw auto naar u toe. Dat doen wij op afspraak, maar wij kunnen ook eventueel met spoed bij u langs komen wanneer u snel een nieuwe autosleutel nodig hebt, ook in de rest van Rotterdam en zelfs in Utrecht. Met onze service bent u snel weer onderweg en bent u bovendien ook nog eens een stuk goedkoper uit. Wilt u snel een prijsopgave voor uw situatie? Bel dan naar 06-41653281.

Mini
audi
vw
renault
bmw
peugeot
fiat
Opel

Sneller en goedkoper dan de dealer met Autosleutelkaart

Wanneer u in Barendrecht een nieuwe autosleutel bijmaken wilt, dan kan dat duur uitvallen als u de dealer belt. Een autodealer of -garage is namelijk gespecialiseerd in auto’s en niet in de elektronica van een moderne transpondersleutel. Zo hebben zij bijvoorbeeld geen sleutels op voorraad, maar moeten zij deze bestellen. Dat betekent dat een nieuwe autosleutel vaak dagenlang op zich laat wachten.

Wanneer u uw autosleutels kwijt bent dan wordt het nog bonter. Dan moet de auto namelijk afgesleept worden naar de garage zodat ze daar de vervangende sleutel voor u kunnen inleren. Alleen het afslepen kost vaak al honderden euro’s. Daarom is het vaak een veel beter idee om met ons contact op te nemen. Wij hebben de juiste sleutel namelijk gewoon in ons magazijn liggen en we kunnen binnen een mum van tijd de juiste sleutel voor u programmeren, ook als er geen werkende sleutel meer aanwezig is. Zo kunt u dus snel weer rijden met uw auto, tegen een veel lagere prijs.

Autosleutel kwijt Barendrecht, Wat kost een nieuwe maken?

Wij rekenen geen vaste prijzen voor een autosleutel bijmaken in Barendrecht en andere diensten. Iedere situatie heeft weer andere kosten en daardoor doen we u of onszelf tekort als we vaste prijzen gaan rekenen. De prijs is namelijk afhankelijk van het type sleutel in het geval van een nieuwe sleutel, het tijdstip waarop we langskomen, spoed of geen spoed en of er nog een werkende sleutel aanwezig is. Wilt u dus weten wat de prijs is in uw situatie? Bel ons dan op 06-41653281. Dan kunnen wij u snel vertellen wat de kosten zullen zijn en dan kunnen we meteen een afspraak maken voor wanneer we langskomen.

Een autosleutel bijmaken in Barendrecht doen we vanaf €150,-. Een autodeur schadevrij openen vanaf €75,- en een reparatie vanaf €30,-. Er kan bij de monteur gewoon gepind worden en bovendien geven we een hoge korting wanneer u meteen een extra autosleutel laat bijmaken. Die kunt u als reserve gebruiken zodat u de volgende keer niet weer met een acuut probleem komt te zitten.

Autosleutel reparatie Barendrecht of toch vervangen?

Bij Autosleutelkaart kunnen we ook uw autosleutel repareren in Barendrecht voor ieder automerk. Denk aan FordPeugeot en ieder ander merk dat u zich kunt bedenken. Onze specialisten kunnen naar u toe komen om het binnenwerk van de sleutel te repareren en ook kunnen we eventueel de behuizing onder handen nemen. Wanneer het even kan wachten en u wilt voorrijkosten besparen, dan kunt u ook de defecte sleutel naar ons opsturen. Wij sturen hem dan gerepareerd en weer werkend terug.

Let wel op met sleutels die u laat repareren. Het is namelijk geen garantie dat u weer jaren vooruit kan. Ook het binnenwerk van een autosleutel is aan slijtage onderhevig. Daardoor kunnen wij een los contactje wel voor u opsporen wanneer de sleutel gevallen is, maar wanneer er geen duidelijke oorzaak is, dan is de kans groter dat de sleutel gewoon richting het eind van zijn levensduur gaat. Dan kunt u de sleutel beter gewoon laten vervangen. Wanneer u meteen een extra autosleutel laat bijmaken krijgt u een hoge korting en bovendien krijgt u 12 maanden garantie op onze elektronica.

Laat uw autosleutel maken in Barendrecht

Wij komen graag naar u toe voor allerhande problemen met autosleutels zoals autosleutels bijmaken in Barendrecht. Of een reparatie nu afdoende is of dat de sleutel vervangen moet worden. Wij zijn snel ter plaatse als het moet en we zorgen ervoor dat het wordt opgelost. Ook wanneer er nog sleutels in het voertuig liggen, schieten we snel te hulp om de deur schadevrij voor u te openen. Dat alles doen wij op afspraak of met spoed in de hele omgeving. Zo ook in Dordrecht en Capelle aan den IJssel. Het is allemaal geen probleem bij Autosleutelkaart. Bel dus voor een prijsopgave of een afspraak naar 06-41653281!

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!

06-41653281